Total: 0,00€
Torna

Lots de Nadal amb valor social

11/10/2022

El Centre Especial de Treball La Calaixera i MM Gastronomia s’alien per oferir Lots de NadalRegals gastronòmics compromesos amb la salut mental.

Amb aquesta aliança, MM Gastronomia contribueix a la creació de llocs de treball per a persones que, per la seva discapacitat per problemes de salut mental, tenen un alt risc d’exclusió social.

Les casualitats de vegades no són tan casuals... o les coses no passen perquè si. Passen perquè d’alguna manera ens les hem imaginat o les hem pensat, de vegades sense ser-ne conscients.

I així va ser com l’any passat ens vam conèixer i començar a col·laborar amb La Calaixera, un centre especial de treball, situat al Passeig Maragall de Barcelona, on treballen una cinquantena llarga de persones amb problemes de salut mental en les seves diferents línies d’activitat. Persones com qualsevol de nosaltres que han vist com el seu projecte de vida quedava desfet amb la irrupció de la malaltia i que, després d’un procés de recuperació, poden refer-lo i tornar a guanyar la seva autonomia. En tot aquest procés, la feina hi juga un paper clau, i això és el que fan cada dia a La Calaixera.

La pandèmia ens ha fet a tots més conscients de com és d’important la salut mental i què vol dir quan aquesta falla. S’han disparat els casos de depressió, ansietat, els trastorns de la conducta alimentària… i molt especialment entre les persones més joves.

Des d’MM Gastronomia volem ser part de la solució com a empresa compromesa amb la societat que ens envolta, per això hem establert una aliança amb La Calaixera per la producció de lots amb aquest valor afegit: el de donar feina a persones que mitjançant aquesta feina poden recuperar la seguretat en si mateixes i tirar endavant el seu projecte de vida.

Estem segurs que els nostres clients rebran aquesta iniciativa amb la mateixa il·lusió que l’engeguem nosaltres.

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.