Total: 0,00€

Lots amb valor social

El Centre Especial de Treball La Calaixera i MM Gastronomia han creat una aliança per oferir Lots de Nadal i Regals gastronòmics compromesos amb la salut mental donant així un valor social al nostre projecte.

Amb ellla, MM Gastronomia contribueix a la creació de llocs de treball per a persones que, per la seva discapacitat per problemes de salut mental, tenen un alt risc d’exclusió social.

En aquest procés, la feina hi juga un paper clau, i això és el que fan cada dia a La Calaixera, un centre especial de treball, situat al Passeig Maragall de Barcelona, on treballen una cinquantena llarga de persones amb problemes de salut mental, en les seves diferents línies d’activitats. Persones com qualsevol de nosaltres que han vist com el seu projecte de vida quedava desfet amb la irrupció de la malaltia i que, després d’un procés de recuperació, poden refer-lo i tornar a guanyar la seva autonomia.

La pandèmia ens ha fet a tots més conscients de com és d’important la salut mental i què vol dir quan aquesta falla. S’han disparat els casos de depressió, ansietat, els trastorns de la conducta alimentària… i molt especialment entre les persones més joves.

Des d’MM Gastronomia volem ser part de la solució com a empresa compromesa amb la societat que ens envolta, per això hem establert aquest compromís amb La Calaixera per la producció de lots amb un valor afegit: el de donar feina a persones que mitjançant aquesta tasca, poden recuperar la seguretat en si mateixes i tirar endavant el seu projecte de vida.

Gràcies aquesta col·laboració,  la compra dels nostres Lots de Nadal possibilita complir a la vostra empresa  amb la Llei General de Discapacitat (RDL 1/2023) .

A més permet donar compliment a la Llei General de la Discapacitat (LGD) i activar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

Estem segurs que els nostres clients rebran aquesta iniciativa amb la mateixa il·lusió que nosaltres la duem a terme.