Total: 0,00€

Personalització

Estoig

MM Gastronomia t’ofereix una packaging pensant en un disseny fresc i actual, per tal de sorprendre al destinatari, convertint el teu regal en distingit i original. Tenint sempre present la utilització de materials reciclables.

Tenim l’opció de diferents models i mides d’estoig adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Et donem l’opció de personalitzar l’estoig amb el logotip, una frase d’agraïment, una frase corporativa,.. de la teva empresa. Si estàs interessat contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida.

Etiqueta

La funció de l’etiqueta és decorativa però també serveix com a precinte de seguretat. Escull el color que més t’agradi i personalitza-la com tu vulguis: logotip, nom, frase...

Et donem l’opció de posar el nom del destinatari i/o una frase que desitgis per sorprendre a qui més s’ho mereix. Per exemple: Per molts anys Marta! Moltes gràcies Martí! T’ho mereixes tot Aina! T’estimo Carles! Moltes gràcies per convidar-me!

Per les empreses també es pot utilitzar aquesta opció per personalitzar els detalls pels teus clients i/o treballadors posant el seu nom, el teu logotip o una frase corporativa representativa per vosaltres.

La personalització de l’etiqueta és a partir d’una unitat i no té cap cost afegit. Converteix així el teu regal en únic.

Postal

A l’interior del lot o regal s’inclou una postal on es pot personalitzar amb la dedicatòria que més desitgis.

Pots escollir en tres formats:

  • Text: envia’ns el text de la dedicatòria que desitgis i l’inclourem dins el lot.
  • Foto: envia’ns la fotografia que desitgis i l’inclourem dins el lot.
  • Vídeo: et donem l’opció d’incloure un vídeo a través d’un codi QR. Enregistra el vídeo i ens el fas arribar, nosaltres ens encarreguem de la resta.

Sorprèn a la persona que desitgis amb un missatge especial.