Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€

PERSONALITZACIÓ

Packaging
MM Gastronomia t’ofereix una packaging pensant amb un disseny, fresc i actual, per tal de sorprendre al destinatari.
Estoig: tenim l’opció de diferents models i mides d’estoig adaptant-nos sempre a les teves necessitats
Etiqueta: la funció de l’etiqueta és decorativa però també serveix com a precinte de seguretat. Escull el color que més t’agradi i personalitza-la com tu vulguis: logotip, nom, frase,...
Postal: a l’interior del lot o regal s’inclou una postal on es pot personalitzar el text que més desitgis.
Personalització estoig
Et donem l’opció de personalitzar l’estoig amb el logotip, una frase d’agraïment, una frase corporativa,.. de la teva empresa. Si estàs interessat contacte amb nosaltres i et farem un pressupost a mida.
Personalització etiqueta
Vols fer un regal únic i personalitzat? Et donem l’opció de posar el nom del destinatari i/o una frase que desitgis per sorprendre a qui més s’ho mereix. Per exemple: Per molts anys Marta! Moltes gràcies Martí! T’ho mereixes tot Aina! T’estimo Carles! Moltes gràcies per convidar-me! Per les empreses també es pot utilitzar aquesta opció per personalitzar els detalls pels teus clients i/o treballadors posant el seu nom, el teu logotip o una frase corporativa representativa per vosaltres.
Dedicatòria
Dins del regal et donen l’opció de posar una targeta amb la dedicatòria que desitgis. Tenim tres formats:

Text: envia’ns el text de la dedicatòria que desitgis i l’inclourem dins el lot

Foto: envia’ns la fotografía que desitgis i l’inclourem dins el lot

Vídeo: et donem l’opció d’incloure un vídeo a través d’un codi QR. Enregistra el vídeo i ens el fas arribar, nosaltres ens encarreguem de la resta

Enviaments
MM Gastronomia fa arribar el vostre regal gastronòmic o lot de Nadal on tu vulguis. Disposem de transport propi, transport especialitzat i missatgeria externa. Sempre tenint en compte l’embalatge per tal que tot arribi amb les condicions perfectes. El lliurament es fa segons les vostres necessitats, a un o a diferents punts.