Total: 0,00€

Welcome packs

El Welcome Pack corporatiu és una eina essencial per transmetre la filosofia i els valors de la teva companyia.

Un recurs perfecte per donar una impactant benvinguda als teus treballadors o als teus clients amb un regal totalment personalitzat que apropar la teva història fent que se sentin part d’ella des del primer dia.

A MM Gastronomia ens hem proposat ajudar-te a fer-ho possible cuidant i causant impacte a la persona que ho rebi. Vols saber com?

Tenim una àmplia gama d’articles on escollir la millor opció pel teu impactant regal. Des d’articles tecnològics: Pen drive, port usb, carregadors. Material d’oficina: bolis, llibretes esborrables. Un bon esmorzar, un vermut, un snack. I d’altres com tasses, plantes, llavors, tot utilitzant materials biodegradables per donar una imatge de sostenibilitat. Tots ells personalitzats amb la teva marca.

Afegirem un missatge de benvinguda i si es el cas podem incloure un folletó amb Informació important de l’empresa: Password, telèfons imprecindibles…

Quan regalar un welcome pack:

Benvinguda de nou treballadors
Felicitar el teu equip per haver arribar als seus objectius, per esforç puntual, finalització d’un projecte,...
Reprendre el contacte amb clients, per exemple aprofitant per presentar nous productes
Inauguració de noves instal·lacions
Per nous col·laboradors
Per un canvi de branding
Per celebracions: aniversaris, naixements, jubilacions, casaments,..
Aniversaris d’empresa
Per mitjans de comunicació
Incentius comercials


Si vols saber més sobre els nostres WP no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’oferirem una proposta totalment a mida per donar la millor imatge de la teva empresa.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.