Total: 0,00€
Torna

Petits artesans, grans productes de proximitat

17/05/2023

Com bé sabeu MM neix amb la intenció de fer arribar a les vostres mans productes de proximitat arrelats al territori. Per dur a terme aquesta voluntat els nostres productes provenen de petits artesans locals, on la seva filosofia és l’alimentació saludable, de qualitat i la gastronomia sostenible.

Volem posar de relleu la feina d’agricultors, ramaders, pescadors i cellers de tot el territori donant un valor afegit als nostre lots i regals gastronòmics. 

La situació actual ha de provocar un canvi d’actitud. Hem de ser molt més conscients de la importància de la salut, del respecte amb l’entorn i el medi ambient, conscients de que cal cuidar els recursos naturals, reconeixent la tasca de la gent que treballa la terra i el mar. Una recuperació social que ha de ser verda, inclusiva i respectuosa.

El nostre equip ha seleccionat per a vosaltres tots els articles amb molta  cura, cuidant que provinguin de productors on cadascú tingui la seva pròpia identitat i posin en valor el territori, la qualitat, la tradició i la nostra cultura.

T’encoratgem a regalar les nostres propostes de cistelles i lots, regalant tradicions familiars, elaboracions com les d’abans i senzillesa plenes d’històries que inspiren.

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.