Total: 0,00€

Condicions d'ús i contractació

Condicions generals

Registrar-se a www.mmgastronomia.com és gratuït. El client tindrà accés a les seves dades personals mitjançant una contrasenya i podrà canviar les dades en qualsevol moment. El client no està obligat a registrar-se i pot donar-se de baixa quan ho desitgi. La informació rebuda que es fa un registre és totalment confidencial i únicament MM GASTRONOMIA SELECTA, SL hi tindrà accés a les dades.

Ports

A Catalunya: depenent de la destinació i el pes de la comanda la web calcularà el total del preu de l’enviament. 

A Espanya: depenent de la destinació i el pes de la comanda la web calcularà el total del preu de l’enviament. 

Internacionals: per a qualsevol enviament internacional posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 932455358 o per correu electrònic hola@mmgastronomia.com i us farem un pressupost de l’enviament.

Si vol fer enviament a vàries adreces posis en contacte amb nosaltres i li farem el pressupost.

Podrà fer el seguiment dels seus enviaments a través de la nostra pàgina web.

En el cas que es constati en el moment del lliurament pel transportista, faltes de conformitat o que la mercaderia està visiblement danyada, haurà de fer constar en l’albarà de lliurament del transportista tal fet i posar-ho en coneixement a MM GASTRONOMIA SELECTA, SL de manera immediata o en les 24 hores posteriors a la recepció de la mercaderia a través del nostre telèfon 932455358 o per correu electrònic a hola@mmgastronomia.com. En el cas que un article arribi en mal estat o no sigui el que heu sol·licitat, teniu un termini de 5 dies per fer-ne la devolució. En la major brevetat possible, us farem el canvi.

Lliuraments

Els lliuraments es faran de dilluns a dissabte mitjançant transport propi o agències de transport. També hi ha l’opció de recollida al nostre magatzem de Santa Perpètua de Mogoda.

El servei de lliurament de Lots i Regals Gastronòmics es farà amb un servei de 24/48h

Estocs

En el cas de no disposar d’algun producte ens posarem en contacte amb vostès per proposar-vos un substitut de la mateixa qualitat.

Altres productes

A part dels productes que apareixen a la web, tenim un ampli ventall de productes d’altres marques. També li podem oferir lots amb productes de la zona que desitgis. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i fer-nos la proposta. També podem afegir algun producte o objecte que vostè desitgi i ens proporcioni.

Presentació

Tots els Lots i Regals que apareixen a la web van amb el corresponent estoig decorat inclòs. Hi ha l’opció de personalitzar la presentació amb el logotip, marca corporativa o missatge que el client desitgi.

Realització d’una comanda

Pot realitzar comandes de les següents formes:

Per telèfon al 932455358 de dilluns a divendres de 9 a 21h

Online a través de la nostra pàgina web www.mmgastronomia.com les 24h del dia

Per correu electrònic a l’adreça hola@mmgastronomia.com

Formes de pagament

Els preus de compra vigents en el moment en que es realitzi la comanda són els que apareixen en pantalla, excepte error tipogràfic. MM GASTRONOMIA SELECTA, SL es reserva el dret a modificar els preus.

En l’últim pas abans de formalitzar la comanda, es mostrarà al client l’import total amb l’IVA inclòs i el preu del transport. Un cop lliurada la comanda rebreu la factura on es detallaran els impostos de les bases imposables desglossades.

Es pot escollir entre tres formes de pagament: amb targeta de crèdit, a través de Paypal o mitjançant transferència bancària al número de compte indicat. El pagament amb targeta es realitza a través de Redsys amb els seus protocols de seguretat.

En el cas de qualsevol càrrec indegut o fraudulent en la targeta utilitzada en la nostra web, posar-se en contacte amb MM GASTRONOMIA SELECTA, SL en la major brevetat possible per fer-ne la gestió convenient.

Tots els preus estan expressats en Euros (€)

Devolucions

No s’acceptaran devolucions si no és per mal estat d’algun dels articles o per no ser el que heu sol·licitat

Seguretat

MM GASTRONOMIA SELECTA, SL treballem per tal de garantir la màxima seguretat del client utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer), garantint el xifrat de les dades en Redsys.

Garantia

Tots els productes que apareixen a la nostra web, tenen els corresponents Registres Sanitaris així com les certificacions d'al·lèrgens i ecològics quan correspongui.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) de 13 de desembre i amb la Llei 34/2002, d’11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem que les seves dades s’incorporaran al nostre fitxer (Clients), que ha estat notificat en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de permetre gestions comercials existents i/o l’enviament de publicitat i ofertes dels nostres articles, sempre que no manifesti la seva oposició.

Els recordem que podem exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació al tractament de les seves dades personals amb una comunicació per escrit aportant una còpia del seu document identificatiu i dirigint-se a MM GASTRONOMIA SELECTA.