Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€
Torna

Ral d'Avinyó

El 2006 la família Roma decideix anar a la recerca d’un tipus de porc que ens retornés aquell sabor d’abans. Per aquest motiu van recuperar una raça rústica de porc, poc coneguda al nostres país però molt preuada en altres.

El porc Ral d’Avinyó es cria a les seves pròpies granges, tenint així més control de l’animal i donar-li el màxim de benestar possible. Es tracte d’un porc rústic, de criança més lenta, de carn melosa i tendre i amb una genètica idònia per elaborar curats gràcies a la bona infiltració de greix donant-li un major gust al producte final.

Els porcs Ral d’Avinyó s’alimenten amb cereals tradicionals aportant més hidrats de carboni a la seva alimentació. Es tracte de cereal de proximitat i que ajuda que el porc s’engreixi a poc a poc, sense presses, per potenciar les seves característiques organolèptiques, millorar la seva textura i obtenir així una excel·lent carn vetejada.

Els pernils i les espatlles es curen de forma artesanal en unes condicions de temperatura i humitat que ajuden a emfatitzar les característiques de les peces: aconseguir un producte aromàtic, amb sabor especial i suau textura al paladar.

La curació del pernil és d’un mínim de 24 mesos i de l’espatlla d’un mínim de 14 mesos.

El resultat final dels tres factors raça + alimentació + curació són uns curats excepcionals, que enamoren el paladar, gràcies a la bona infiltració de greix que té el porc Ral d’Avinyó.