Total: 0,00€
Torna

Qualitat gourmet

07/04/2020

La tendència de regals gastronòmics i de lots de Nadal, tant a nivell particular com empresarial, està canviant. Els consumidors estan prioritzant la qualitat davant la quantitat. Es valora l’excel·lència dels productes de proximitat, elaborats amb delicadesa, amb mètodes tradicionals amb les mans d’artesans. Productes exclusius amb elaboracions limitades que delitaràs els teus convidats compartint-los a taula, per la seva originalitat, sabor i tradició.

 També s’aprecia cada vegada més donar un valor social i solidari aquest tipus d’obsequis. És una oportunitat de col·laborar amb entitats i associacions i posar el nostre granet de sorra.

La personalització ha anat agafant importància en els últims temps. Cada vegada agrada més regalar personalitzat. Una dedicatòria amb un missatge escrit per tu, el nom del destinatari a l’exterior de l’estoig, el logotip i una frase corporativa de la teva empresa, escollir productes que més t’agradin,... Convertint-se així en un regal únic i exclusiu.

La nostra fórmula qualitat + proximitat + artesà + solidari fa que els nostres Regals Gastronòmics siguin un obsequi que sorprendrà de bon grat als seus receptors.

Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida personalitzada que de ben segur encertaràs!

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.