Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€
Torna

Pirata

ELS PIRATES... Després d'un motí, solien calar foc al vaixell enemic per eliminar proves que poguessin inculpar-los. És per això que alguns pensen que pirata equival a incendiari, del grec pyros ("foc"). La pirata és això: cerveses incendiàries, artesanes i naturals.

ENTUSIASTES DE L'EXPERIMENTACIÓ... I enamorats de la cervesa, vam començar a fer els primers soferts lots a la cuina de casa fa ja uns anys. Les primeres catàstrofes van anar donant pas a una cosa cada vegada més bevible.

JUST AL MOMENT... En que la cervesa va començar a semblar cervesa, van començar a arribar amics a casa, com per casualitat, i així vam haver augmentar la producció. A la gent li va començar a agradar aquesta birra "pirata" i finalment vam haver de decidir-nos: La Pirata sortia de la clandestinitat!

 

Hem passat per diferents períodes en la nostra travessia:

 

Del 2004 al 2012 vam tenir una etapa homebrew, d’introducció i aprenentatge on elaboràvem cervesa casolana a la cuina de casa.

 

Del 2012 al 2015 vam evolucionar cap una etapa nòmada, ja que vam començar a comercialitzar les nostres cerveses que fabricàvem en instal·lacions d'altres cerveseres. Alhora que començàvem a rebre premis i distincions per les nostres creacions, tant a nivell nacional com internacional.

El darrer salt, i de moment el més important va ser a l’octubre de 2015 data on vam inaugurar les nostres instal·lacions, la nostra pròpia cervesera a Súria (Barcelona), amb un equip de primera qualitat importat des dels Estats Units. Premier Stainless System de 2.000 litres per cocció, 6 fermentadors de 4.000 litres. Durant l’Agost de 2018 vam ampliar la nostra producció un 40%. Incorporant dos fermentadors de 6.500 litres, arribant a una màxima capacitat productiva de 40.000 litres, que suposen unes 120.000, ampolles al mes, gairebé un 1.500.000 d’ampolles anuals.

Aquest equip, sumat al coneixement dels nostres cervesers ens permet assolir la qualitat que ens exigiu a les nostres cerveses.

El 35% de les nostres ventes són internacionals, un 40% són a Catalunya i el 25% restant són a Espanya.

Durant aquests anys de consolidació, hem rebut uns quants premis, però el més important de tot va venir al Març de 2019, on vam ser distingits com a MILLOR CERVESERA al Barcelona Beer Festival (3 ors i 1 bronze)