Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€
Torna

Formatges Marvall

L’artesania en formatges 

Formatgeria Marvall elabora de forma totalment artesanal amb llet del seu propi ramat diferents tipus de formatges i altres productes làctics de cabra, vaca i ovella. 

Marvall és una empresa familiar que va començar dedicant-se a l’explotació ramadera i comercialitzant la llet del seu ramat arreu de Catalunya. Més endavant s’endinsen a l’elaboració de productes làctics, totalment artesanals i seguint el mètode tradicional. 

El ramat de Marvall és de la raça francesa Saanen que dona a la llet un aroma especial. El ramat té una alimentació totalment natural a base de farratge, cereals i verdures. Els farratges es posen sense trinxar per tal d’aconseguir un subministrament correcte dels aliments. A la seva dieta no s’inclou additius ni pinsos sense conservants. 

Formatgeria Marvall té una gran quantitat de tipus de formatges des dels més tradicionals com el Serrat d’ovella, el Garrotxa i Tovalló de cabra i el curat de vaca als més innovadors com el de cabra al cava o amb gust de garrofa, romaní, pebre negre, pebre vermell, orenga o fines herbes. També destacar el formatge de cabra semi-curat ecològic .