Total: 0,00€
Torna

Flor de sal

16/09/2019
La flor de sal Flor del Delta, és la fina capa de cristalls salins que es formen en la superfície dels cristalitzadors de les salines tradicionals que són extrets manual i diàriament de forma artesanal. La flor de sal és un compost de diferents sals marines, principalment de clorur de sodi, clorur de magnesi, clorur de potassi i diferents sals en petits percentatges, que aporten les qualitats organolèptiques necessàries per a enriquir i enaltir el sabor dels aliments de forma extraordinària. A causa del seu origen marí i natural i a la seva especial cristal·lització, la flor de sal conté el 80% dels oligoelements i minerals necessaris de la nostra dieta quotidiana. És un producte 100% natural, sense cap mena de tractament, ni additius.

El prestigiós cuiner Joan Roca, propietari del Celler de Can Roca, nomenat el millor restaurant del món i que ostenta 3 estrelles Michelin, ha realitzat amb mestratge i de forma exclusiva, exquisides mescles de flor de sal amb productes acuradament seleccionats, per exemple amb pebres, amb espècies i amb fines herbes.

Estàs buscant algun lot gastronòmic per regalar? En MM Gastronomia tenim just el que busques, ¡Fes un cop d'ull per la nostra web!

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.