Total: 0,00€
Torna

Espiga

Cervesa Espiga es caracteritza per la passió i la vocació. La passió per crear una cervesa diferent, natural i de proximitat. I la vocació de dos biòlegs per donar vida a una cervesa amb personalitat i caràcter especial. De qualitat, única. Elaborada al cor del Penedès. Una cervesa per gaudir, no només de la pròpia cervesa, sinó també de tot el seu procés: des de la primera idea, les primeres proves, tot el procés d’elaboració i finalment bevent-ne en companyia.

Entre les cerveses Espiga hi destaca la Blonde Ale la cervesa artesana sense gluten més sol·licitada a Catalunya, a l'abast de tothom. Es tracta d’una cervesa rossa clara d'alta fermentació, amb bombolla fina i abundant que conforma l’escuma blanca que la corona.⁠ Amb 4,5% vol, és la Cervesa Espiga més emblemàtica. Desprèn tot una amalgama d'aromes herbals, cítrics i afruitats que, juntament amb un cos lleuger i una carbonatació alegre, proporcionen accessibilitat i incrementen la sensació refrescant del líquid. Conclou amb un final sec, agradable i moderadament amarg.⁠

L’Arnau Rovira, head brewer de Cervesa Espiga, i la Teresa Galván, directora de vendes, van començar plegats el projecte al 2012, després d’experiències internacionals a Dinamarca i Alemanya. Començant com a Gipsy Brewers i anant-se fent lloc a barres, neveres i fires de cervesa, ben aviat van fer el salt i obriren la fàbrica a Sant Llorenç d’Hortons. Després de set anys donant vida a cerveses plenes de vida, i amb un equip que s’ha anat ampliant fins als vuit treballadors, segueixen com van començar: amb ganes incansables per elaborar cerveses naturals, amb caràcter, per gaudir-ne a cada glop.

La seva fàbrica de cervesa, situada a Sant Llorenç d’Hortons, en ple Penedès, compta amb una capacitat productiva de 2.000 hl anuals des d’on distribueixen arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol, alhora que exporten a altres països europeus com el Regne Unit, Alemanya, Suècia, Noruega, França, Itàlia o Sèrbia i a Estats Units i Rússia. Reconeixeràs Cervesa Espiga per les seves notes afruitades, herbàcies i la seva frescor.