Total: 0,00€
Torna

Especialitats Cobo

Especialitats Cobo, és una empresa ubicada a l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà. La principal estratègia d’Especialitats Cobo és desenvolupar la producció sense deixar de banda el seu nivell artesanal característic. La innovació en les presentacions i els formats de les diferents especialitats ha estat constant, cosa que els ha dut a elaborar productes naturals i d’un signe artesanal que és el segell distintiu de l’empresa.

L’empresa va ser fundada l’any 1955 per Joan Cobo Coma que treballava en un obrador d’ una pastisseria de Lleida però tenia ganes de crear el seu propi negoci. Primerament, el negoci estava en mans del fundador i de la seva esposa Maria. Actualment, l’empresa compta amb la continuïtat dels tres fills del fundador i un dels seus néts, consolidant-se com una empresa familiar i petita que ha anat evolucionant amb el pas del temps

Els seus productes destacats són els carquinyolis, cubans, Marilyn’s,… i cal destacar les neules fetes una a una a mà. També les innovadores carquitànies, minicarquinyolis recoberts de xocolata i un gran ventalls de gustos.