Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€
Torna

Crema de torró de Xixona

11/11/2018

Us presentem la Crema de torró de Xixona dels Artesans de Coloma Garcia. Es tracta d’una crema de torró líquida fàcil d’untar i manejar i elaborada amb productes naturals de primeríssima qualitat. La crema de torró es converteix en el complement perfecte per aconseguir els millors resultats culinaris. Està especialment pensada per receptes dolces amb postres però també es pot utilitzar per crear contrasts amb productes salats, per exemple amb aperitius amb foie, pernil o un toc de sal. És un èxit assegurat en els teus plats aconseguint un sabor únic. 

La crema està elaborada amb productes de proximitat de màxima qualitat i naturals. Els ingredients són l’ametlla marcona torrada (70%) de màxima qualitat i la mel de flor de taronger i elaborada amb unes mans artesanes amb molts anys d’experiència. La feina ben feta i la qualitat del producte ha estat reconeguda per la famosa guia gastronòmica francesa  Le Guide des Gourmands otorgant un Coq d’Or a la crema de torró de Xixona. 

Els productors de la Crema de torró líquid són els artesans Coloma Garcia de Xixona. Empresa familiar que elabora torrons i dolços nadalencs des de fa més 50 anys, convertint-se en un referent dins el món dels torrons. Des de l’inici de l’empresa s’ha volgut mantenir la qualitat del producte així com el mètode tradicional segons les costums xixonenques.   

Us animem a experimentar amb aquest producte i de ben segur que obtindreu uns resultats sorprenents.  

Al següent enllaç podeu trobar moltes receptes on poder utilitzar aquesta delícia  http://colomagarcia.com/comunidad/recetas/ 

Lots relacionats:
https://www.mmgastronomia.com/huntables
https://www.mmgastronomia.com/cata-selecta
https://www.mmgastronomia.com/mixto