Fem ús de galetes pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAccepta
Total: 0,00€
Torna

Cava Varias

A Cava Varias han après de la naturalesa vivint amb ella i en ella, han après el veritable valor de les paraules que formen part de la seva labor diària, dia darrera dia, per això per a ells terra, vinya, raïm… signifiquen amor i respecte pel treball ben fet, signifiquen evolució i voluntat de perfecció, signifiquen harmonia, signifiquen futur…

Les seves caves van ser fundades l’any 1918 per la família Miró de Sant Sadurní d’Anoia, població de la comarca de l’Alt Penedès, i coneguda a nivell mundial per ser el bressol de la Denominació d’Origen Cava. La cava i les bodegues es troben al centre històric de la vila, i des de la seva fundació fins a mitjans de l’any 2003, sempre han estat vinculades a la família Miró.

L'any 1928, el prestigiós arquitecte Cèsar Martinell finalitza la construcció dels cellers i el palauet d’estil modernista.

Des de 1968 a Sant Sadurní d’Anoia, Pere Varias uneix el millor de l’experiència i de la tradició amb el millor de la innovació i de la tecnologia. La seva filosofia, assentada en la passió, el caràcter de la terra, el treball, la paciència, la investigació i la innovació; està pensada per a aconseguir els millors caves i vins, destinats a aquells que confien en les coses ben fetes.


A la bodega, es combina l’última tecnologia en tancs d’acer inoxidable per a la fermentació controlada amb les botes de roure francès i americà per a una bona criança.

Cava Varias aposta per una producció que permet introduir tot allò que la innovació i la tecnologia d’avui pot aportar en l’elaboració de vins i caves d’extraordinària qualitat.

Les seves caves amb una temperatura i humitat constants; més el temps de criança i envelliment de les botelles; fan que només surtin al mercat caves de reserva.