Total: 0,00€
Torna

Casa Fígols

Uns quants anys d’història, una família i una embotit autèntic, amb el sabor i l’aroma de sempre. Una empresa compromesa amb el territori, amb la qualitat i amb la tradició. Una empresa referent en la gastronomia catalana i que destaca pel seu prestigi, pels seus mètodes tradicionals i per el seu excel·lent producte coneixem de primera mà a Casa Fígols, artesans de l’embotit.  

Casa Fígols és una empresa d’embotits ubicada al petit poble de Montmajor, al Berguedà, amb una història que remunta al 1959, la seva fidelitat al mètode artesanal i a les matèries primeres de qualitat que proveeixen al territori, permeten a Casa Fígols fer bandera d’una filosofia d’empresa que la diferencia de la competència. Amb una selecció de carns sempre provinents de femelles de porcs pel sabor que les distingeix, l’empresa es compromet amb els productes del territori, així com a donar valor a la proximitat, treballant des del petit poble de Montmajor, utilitzant matèries primeres i donant vida als productors de l’entorn i feina als seus veïns. 

Gràcies a la seva cinquantena de productes, entre curats, cuits, llescats, elaborats i plats preparats, així com l’excel·lent qualitat de tots ells, fa que el prestigi de la marca es consolidi cada cop més i que es reconegui en l’alta gastronomia, adreçada al públic més gourmet. A més, el fet que s’incorpori el producte el mínim de greixos possible permet a la Casa Fígols vincular el seu embotit a una dieta saludable. 

Casa Fígols es compromet de forma cuidadosa amb cadascun dels detalls de la producció per tal de mantenir la seva qualitat en els productes i dona’ls-hi el seu valor i categoria pertinents dins de la gastronomia autòctona.  

Casa Fígols ofereix els seus productes a tothom, ja que es troba en procés d’eliminació de tots els al·lèrgens per a les persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.