Total: 0,00€
Torna

Carquitànies

28/09/2018
Carquitànies

Sabeu què són les carquitànies? Si no és així, us les descobrim a continuació!

Les carquitànies consisteixen en un nucli de carquinyoli d’una mida molt petita elaborat expressament per a aquesta ocasió. Aquest és recobreix de xocolata mitjançant una centrifugadora, que li dóna aquesta forma rodona. Segons la varietat, es pot recobrir amb algun producte en pols o amb acabat directament de xocolata. El resultat és un producte tou, alhora que cruixent, ideal per consumir d’acompanyament del cafè o de postres.

De carquitànies en van començar a elaborar d’originals, amb xocolata blanca, però en l’actualitat en podem trobar d’una gran varietat de gustos: xocolata negra, llimona, maduixa, taronja, móra, tiramisú, coco, mojito, after eight i caputxino.

Els inventors i elaboradors de les carquitànies són Especialitats Cobo, una empresa familiar ubicada a l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà. La principal estratègia d’Especialitats Cobo és desenvolupar la producció sense deixar de banda el seu nivell artesanal característic. La innovació en les presentacions i els formats de les diferents especialitats ha estat constant, cosa que els ha dut a elaborar productes naturals i d’un signe artesanal que és el segell distintiu de l’empresa. 

Us convidem a tastar aquesta delícia, no us deixarà indiferents! El trobaràs a un dels nostres increïbles lots de Nadal "El Crack"

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a hola@mmgastronomia.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en el següent enllaç Política de privacitat.